Krówka łaciata od Delecty
8 lis 2011 | opublikował gk | Kategoria: NajnowszeDelecta wprowadziła na rynek Krówkę łaciatą – wypiek o charakterystycznym smaku i oryginalnym wyglądzie.
Krem o smaku krówki, warstwy waniliowego biszkoptu i ciągnąca, karmelowa polewa – to klasyczne wydanie ciasta Krówka Delecta, które pokochali konsumenci. Bazując na rynkowym sukcesie, producent zdecydował o rozszerzeniu oferty o urozmaicony wariant wypieku.
Sekretem Krówki łaciatej są… łaty: w środku kawowe – dzięki zastosowaniu ponczu, nadającego ciastu oryginalny wygląd, na powierzchni – śmietankowe i karmelowe, za sprawą dwóch polew. Kompletny produkt zawiera ciasto, budyniowy krem o smaku krówki oraz polewy: kremową i karmelową. Wystarczy dodać podstawowe składniki, by osiągnąć kulinarny sukces bez trudu i w krótkim czasie.