Nowości, tendencje, analizy, opinie

Trzy nowe babeczki od Gellwe

26 wrz 2012 | opublikował | Kategoria: Artykuły przemysłowe i spożywcze, Najnowsze

Marka Gellwe przygotowała dla swoich konsumentów trzy nowe smaki babeczek: z różą, bananami i kokosem.

– Lubimy spełniać życzenia naszych klientów, szczególnie te najsłodsze. Właśnie dlatego w nowych babeczkach Gellwe proponujemy nadzienie różane. Babeczki z bananami to uwielbiane przez konsumentów połączenie babeczek czekoladowych z nadzieniem bananowym, zaś lekki krem kokosowy w połączeniu z czekoladą to prawdziwa rozkosz dla podniebienia – mówi Paulina Włodarska, dyrektor marketingu firmy FoodCare.

Babeczki Gellwe z różą to smak, który wszystkich zachwyci. Lekkie, puszyste ciasto i różane nadzienie tworzą idealny duet. Babeczki można udekorować lukrem i kawałkami skórki pomarańczowej. Niezależnie od wieku, smakują zarówno dorosłym, jak i dzieciom. To wspaniała propozycja na rodzinne spotkania i wspólne desery przy kawie i herbacie. Dla wielbicieli puszystych, mocno czekoladowych babeczek marka Gellwe przygotowała aż dwie nowe propozycje. W babeczkach z bananami zachwyci połączenie smaku czekoladowego z nadzieniem bananowym, które przygotowuje się z dodatkiem dojrzałych, świeżych owoców. Czekoladowa babeczka z bananową niespodzianką to wspaniała propozycja do popołudniowej kawy lub na podwieczorek dla dzieci. Smakosze egzotyki docenią babeczki Gellwe z nadzieniem kokosowym. W ciemnych babeczkach kryje się biały i lekki krem kokosowy, idealnie dopełniając smak czekoladowego ciasta. Babeczki z kokosem to propozycja, której naprawdę trudno się oprzeć.

Wszystkie trzy nowe babeczki od Gellwe to oryginalne smaki, jedyne takie na rynku. Z każdego opakowania można przygotować aż 12 dużych, puszystych babeczek. W każdym kartoniku, oprócz torebek z mieszanką do przygotowania ciasta i nadzienia, znajdują się także papierowe foremki.

Babeczki Gellwe z różą, bananami i kokosem dostępne są w szerokiej sprzedaży od 20 września br.

(na podstawie informacji Foodcare)

Tagi:

Dodaj komentarz

Musisz być zalogowany to post a comment.